Rólunk

Ezúton szeretném bemutatni Önnek a családi vállalkozásunk által immár 12 éve gyártott termékeket, melyek kialakítása 45 éves horgász- tapasztalatomon alapul.

A "Fish X-3" botzsákok, hátizsákok, táskák, kerek- száktartók, gondos kézi munkával, jó minőségű teljesen vízálló anyagból készülnek, mely még - 20 C° - on sem törik ki.

Praktikus – tartós – ötletes megoldások

A hosszú élettartam érdekében nem használunk műanyag csatokat a váll pántoknál, a válaszfalakat pedig rendkívül strapabíró pavilon ponyvából készítjük. (Ez a gyengébb minőségű termékeknél papír alapú bélésanyag, vagy a szintén kilóra vásárolható tartósnak nem nevezhető műbőrökből készül!) A praktikusságot és kényelmet szolgálja a minden rekeszben megtalálható két pontos bot rögzítés, a két kocsis "oda-vissza" cipzár, és a különböző nagyságú tároló zsebek. Az ár-érték arány nagyon jó! Rendkívül kedvező termelői áron, raktárunkról folyamatosan, postafordultával tudjuk a megrendeléseket teljesíteni. Termékskálánk folyamatosan bővül, esetenként egyedi munkákat is vállalunk.

fish-x horgászfelszerlés A vállpántokon a tartósság miatt csak fém csatokat találhat
fish-x horgászfelszerlés A válaszfal erős és tartós pavilon ponyvából készült, kétpontos botrögzítéssel
fish-x horgászfelszerlés Két kocsis „oda-vissza” cipzár

Amennyiben Ön is fontosnak tartja a:

JÓ MINŐSÉGŰ HAZAI TERMÉKEK

térhódítását az olcsóbb, ám az esetek nagy többségében silány távol-keleti tömegáruval szemben szívesen lennénk partnerei ebben! Idei újdonságunk, hogy megfelelő darabszám/év megrendelése esetén felár nélkül egyedi feliratozással is kérhetők termékeink! Sporttársak, viszonteladók, terítők,(nagyker-ek) jelentkezését várjuk!

Kérje elektronikus árjegyzékünket! (fish-x@vipmail.hu )

Remélem sikerült érdeklődését felkeltenünk, várjuk jelentkezését!

Tisztelettel:

Kiss Gyula , Kiss Gyuláné
7200 Dombóvár, Pipacs utca 2.
Telefon: +36 70/947-6302; +36-20-984-2430